Ágyazható kanapé ágy helyett?

Ágyazható kanapé ágy helyett?

Az ágyazható kanapé modern életterünk egyik legpraktikusabb és legsokoldalúbb darabja. Különösen előnyös, ha a lakás kis alapterületű hálószobával rendelkezik, de akkor is ideális választás, ha a nappaliba alvásra is alkalmas vendégteret szeretnénk berendezni.

Az ágyazható kanapéknak több típusa létezik: ismert a fapados, kattanásig kihúzható változata, és van az ülőfelület előrehúzásával és a háttámla hátratolásával ággyá kihajtható variációja is. A legtöbb típus kezelése nem túl bonyolult, kis gyakorlattal hamar elsajátítható.

A helytakarékosság mindenképpen a kihúzható kanapék mellett szól, hiszen a kisebb lakásokban a térbeosztás szempontjából nem lenne megfelelő döntés a tágas franciaágyak beszuszakolása. Még ha be is férne, lehet, hogy elfoglalná a helyet más, szintén esszenciális bútorelemek elől, másrészt zsúfolt és klausztrofób érzetet kelthet egy kis teret kitöltő nagy bútordarab.

A kanapéágyak másik nagy előnye kétségtelenül a praktikum. A kettő az egyben termékekhez hasonlóan multifunkcionálisak: tulajdonképpen két bútordarabbal leszünk gazdagabbak, ha ezt a garnitúraelemet választjuk. A napközben heverőként funkcionáló, az otthoni komfortzónát jelölő esztétikus kanapé éjszaka átalakul a békés álmokat őrző legnyugalmasabb fekhellyé.

Vendégágy modern kivitelben

Egy modern stílusjegyeket képviselő ágyazható kanapé nemcsak a szépérzéket simogató esztétikummal vonja be az enteriőrt, hanem a nappalink legpraktikusabb bútoreleme lehet. Ha vendégeket fogadunk, akkor illik leültetni őket, amihez a kanapé tökéletesen megfelel. De adódhat olyan alkalom is, amikor el kell szállásolnunk a jövevényeket, és ez esetben maximálisan kihasználhatjuk az ággyá alakítás funkcióját.

A modern kinyitható kanapék ezenfelül – a közvélekedéssel ellentétben – kényelmesek is. A vendégfogadást tekintve sem utolsó szempont, hogy vendégeink a mai komfortigénynek megfelelő fekhelyen hajthassák álomra a fejüket, és másnap ne hátfájdalmakra kelljen ébredniük.

A kihúzható kanapé a vendégtér markáns eleme lesz, ami akár több személy elszállásolását is lehetővé teszi. A vendégágy gondoskodik róla, hogy szociálisan élénk életet élhessünk, és nappalinkat is dinamikus közösségi térré varázsolja.

Nézzen körül webáruházunk oldalán, és válogasson a korszerű igényeknek megfelelő, stílusos és praktikus bútorkínálatból!