Ágyazható kanapé ágy helyett?

Ágyazható kanapé ágy helyett?

Az ágyazható kanapé modern életterünk egyik legpraktikusabb és legsokoldalúbb darabja.

Az ágyazható kanapé modern életterünk egyik legpraktikusabb és legsokoldalúbb darabja. Különösen előnyös, ha a lakás kis alapterületű hálószobával rendelkezik, de akkor is ideális választás, ha a nappaliba alvásra is alkalmas vendégteret szeretnénk berendezni.

Az ágyazható kanapéknak több típusa létezik: ismert a fapados, kattanásig kihúzható változata, és van az ülőfelület előrehúzásával és a háttámla hátratolásával ággyá kihajtható variációja is. A legtöbb típus kezelése nem túl bonyolult, kis gyakorlattal hamar elsajátítható.

A helytakarékosság mindenképpen a kihúzható kanapék mellett szól, hiszen a kisebb lakásokban a térbeosztás szempontjából nem lenne megfelelő döntés a tágas franciaágyak beszuszakolása. Még ha be is férne, lehet, hogy elfoglalná a helyet más, szintén esszenciális bútorelemek elől, másrészt zsúfolt és klausztrofób érzetet kelthet egy kis teret kitöltő nagy bútordarab.

A kanapéágyak másik nagy előnye kétségtelenül a praktikum. A kettő az egyben termékekhez hasonlóan multifunkcionálisak: tulajdonképpen két bútordarabbal leszünk gazdagabbak, ha ezt a garnitúraelemet választjuk. A napközben heverőként funkcionáló, az otthoni komfortzónát jelölő esztétikus kanapé éjszaka átalakul a békés álmokat őrző legnyugalmasabb fekhellyé.

Vendégágy modern kivitelben

Egy modern stílusjegyeket képviselő ágyazható kanapé nemcsak a szépérzéket simogató esztétikummal vonja be az enteriőrt, hanem a nappalink legpraktikusabb bútoreleme lehet. Ha vendégeket fogadunk, akkor illik leültetni őket, amihez a kanapé tökéletesen megfelel. De adódhat olyan alkalom is, amikor el kell szállásolnunk a jövevényeket, és ez esetben maximálisan kihasználhatjuk az ággyá alakítás funkcióját.

A modern kinyitható kanapék ezenfelül – a közvélekedéssel ellentétben – kényelmesek is. A vendégfogadást tekintve sem utolsó szempont, hogy vendégeink a mai komfortigénynek megfelelő fekhelyen hajthassák álomra a fejüket, és másnap ne hátfájdalmakra kelljen ébredniük.

A kihúzható kanapé a vendégtér markáns eleme lesz, ami akár több személy elszállásolását is lehetővé teszi. A vendégágy gondoskodik róla, hogy szociálisan élénk életet élhessünk, és nappalinkat is dinamikus közösségi térré varázsolja.

Nézzen körül webáruházunk oldalán, és válogasson a korszerű igényeknek megfelelő, stílusos és praktikus bútorkínálatból!