Textilbőr kanapé

A textilbőrből készült modern ülőgarnitúrák előnyei

A megfelelő, minden igényt kielégítő ülőgarnitúra kiválasztása még a leggyakorlottabb hobbilakberendezőknek is komoly fejtörést okozhat, nem beszélve azokról, akik laikusként, a meglátni és megszeretni elv után menve, az első ülőgarnitúrát hazavinnék kanapé outletünkből, ami csak szembejön velük.

Ők azok, akik mindenféle túlgondolás nélkül, ösztönösen nyúlnak a textilbőr kanapék után. Nem véletlenül, hiszen ezek a típusok mutatósak, mi több az árcédulájuk is igen vonzóvá teszi őket. De mi szól még a textilbőr kanapék mellett?

Állattartók előnyben

Köztudott, hogy ha macskával vagy kutyával osztjuk meg az otthonunkat, akkor ezt a tényezőt ülőgarnitúra kiválasztásánál sem szabad figyelmen kívül hagynunk. Ameddig a bőr kanapékban látványos és bosszantó nyomot hagy pl. egy macskakarmolás, addig egy textilbőr kanapén kevésbé idegölő, ha házi kedvencünk – csupa szeretetből – a karmait élezi néhanapján a bútoron.

Jutányosabb megoldás, mint egy valódi bőr kanapé

Egy ideális világban kanapét is egy egész életre vennénk, de mivel ez nem így van, sokszor kell kompromisszumos megoldást hoznunk.

A textilbőr kanapé maga a megtestesült kompromisszum, hiszen jutányos áron lehet szép kanapénk, olyan, ami a családi kasszát sem nullázza le.

De legyünk óvatosak: mindenképp nézzük meg az anyag szakítószilárdasát és kopásállóságát, hogy biztosan minőséget kapjunk a pénzünkért Bár a gyanúsan olcsó kanapékon sokat lehet spórolni, az alacsony ár sokszor a tartósság rovására megy.

Vásárlás előtt gondoljunk arra, hogy bár egy textilbőr kanapét bármikor áthúzathatunk, az újrakárpitozás ára néha megközelíti egy vadiúj kanapéét. Textilbőr ülőgarnitúra választékunkra érdemes egy pillantást vetni.

Könnyebben tisztán tartható

Ezek a kanapék aztán tényleg jól bírják a gyűrődést, maga a textilbőr anyag pedig gyorsan, egyszerűen és könnyen tisztítható.

Jól tűri a nedvességet, folttisztításra meg szinte bármilyen szer jó hozzá, csupán egy aranyszabály van: a tisztítást követően mindig töröljük szárazra a felületet!