A kanapék királynője: az U alakú ágyazható kanapé

A kanapék királynője: az U alakú ágyazható kanapé

A kanapék világában nem otthonosan mozgó, laikus szem is azonnal megállapítja, hogy az U alakú modellek állnak a képzeletbeli kanapépiramis csúcsán.

Ez a komfortélmény kimaxolásán túl erőteljes karakterüknek és stílusjegyeiknek köszönhető, amelyeken keresztül vizuálisan definiálják a környezetüket.

Praktikus fekvőhely éjjel-nappal

Első körben tekintsük át azokat a praktikus vonásokat, amelyek előnyeit minden U alakú kanapé tulajdonosa kétségtelenül kiélvezheti.

Az első impulzus egy ilyen kanapé láttán, hogy rávessük magunkat és szétterüljünk rajta, mintegy fejest ugorva a kényelembe. Ez a kanapétípus valóban a komfort legmagasabb fokát valósítja meg, ezért is a kedvencünk.

Kellemesen borzongató gondolat, hogy ez a kényelemérzet a mindennapjaink része lehet: napi teendőinket megszakítva bármikor ledőlhetünk újratöltődni picit, és az esti olvasáshoz, tévézéshez is kényelmesen bevackolhatjuk magunkat. Ágyazhatóságának köszönhetően pedig nemcsak pihenőhelyként funkcionál, hanem többszemélyes fekvőhelyként is tökéletes.

Egy kanapé karaktere: esztétikus és domináns

Az U alakú ágyazható kanapé nem az a kanapétípus, amely a szoba sarkában szerényen beolvad a környezetbe. Az ülőgarnitúrák Ferrarija méltóságteljes és feltűnő, teret és figyelmet követel magának. Már csak méreténél fogva is vizuálisan kiemelkedik a környezetből, ezért egy semleges színű darab is rendkívül jól érvényesül a nappaliban és a hálóban egyaránt.

Mi az, amivel totálisan megtörhetjük a varázslatot? A lakberendezés szempontjából sakk-matt egy karakteres és esztétikus U alakú kanapét szűk helyre beszorítani. Így egyrészt nem tud teljes pompájában érvényesülni, másrészt tovább szűkíti a teret, amely a praktikussági szempontokat tekintve sem előnyös.

Felejtsük el tehát a helytakarékossági szempontokat, és engedjük kibontakozni természetes életterében: a tágas nappalink közepén!

Felkészült rá, hogy egy U alakú ágyazható kanapé tulajdonosa legyen? Nézzen körül kanapé outletünkben, ahol a különleges modellhez kedvező áron juthat hozzá!