Szépséghibás és sérült bútorok outlet ár alatt

Szépséghibás és sérült bútorok outlet ár alatt

Még a legnagyobb odafigyelés mellett is megeshet néha, hogy megsérül egy bútor szállítás közben. Ezek a sérülések általában alig láthatóak, vagy pár ötletes megoldással – például egy mutatós ágytakaróval – bármikor elrejthetőek.
Nálunk a hibás vagy szállítás közben megsérült darabok sem végzik tűzifaként, hanem legjobb szakértelmünk szerint felmérjük a reális állapotukat, használhatóságukat, és ezen szempontok szerint értékesítjük ezeket is. De természetesen egy sokkal barátibb, jutányosabb áron.

Kanapé outlet webáruházunkban ezt azért tartjuk fontosnak, mert tisztában vagyunk azzal, egy új kanapé nagyobb kiadást jelent, így van, mikor kompromisszumot kötve igenis hajlandóak vagyunk egy kisebb sérülést elszenvedett kihúzható kanapét hazavinni azért, hogy a végén több pénz maradjon a pénztárcánkban.

Minőségi kanapék olcsón

A szépséghibás vagy szállítás közben megsérült kanapék ára nagyon változó. Az adott sérülés milyensége, nagysága és láthatósága határozza meg a végleges árat. Értelemszerűen tehát más és más árakkal találkozhatnak vásárlóink, ha mondjuk egy bőr kanapé huzata van megszakadva jól látható, központi helyen (pl. a karfánál), míg megint más engedményre kell számítaniuk érdeklődőinknek akkor, ha egy szövet kanapén fedezünk fel egy parányi szakadást, de azt is csak egy alig észrevehető ponton.

Ha személyesen látogat el bemutatótermünkbe, ott munkatársaink kérés esetén meg is mutatják a szépséghibás vagy sérült bútorokat, de akkor sincs gond, ha a helyszínen egyedül nézelődne pazar kanapéink között. Az árcímkéken minden esetben feltüntetjük, ha sérült a bútor, illetve a sérülés milyenségéből adódó kedvezményes árat is jól látható helyen, a címkén találja.

Ha úgy érzi, meg tudna barátkozni egy csomagolás vagy szállítási sérült ülőgarnitúrával, aminek az ára még egy outlet árnál is kedvezőbb, ne habozzon, kérje munkatársaink tájékoztatását kanapé akcióinkról!