L alakú sarok ülőgarnitúra

L alakú és U alakú sarokgarnitúrák – melyiket válasszam?

Egy nappali tökéletes berendezése nehéz feladat, hiszen a tévéállványtól a könyvespolcokon keresztül egészen a dohányzóasztalig minden fontos dolognak helyet kell találni, azonban nem szabad túlzsúfolni sem a teret. Mivel a kanapé talán a nappali legnagyobb bútordarabja, amelyet ráadásul nap mint nap használunk, nagy gondot kell fordítani a kiválasztására. Mit érdemes választani kisebb vagy nagyobb szobák esetén?

Egy kisebb nappali ékköve: az L alakú sarokgarnitúra

Egy kisebb szoba megfelelő berendezése olykor komoly kihívások elé állíthatja a tulajdonost. Egy túl kicsi kanapé adott esetben nem elég egy nagyobb család számára vagy vendégek fogadásakor, több, nagyobb bútordarab viszont akár az egész helyiséget elfoglalhatja. Éppen ezért kiváló választás lehet az L alakú sarokgarnitúra, amely egyszerre több funkciót is elláthat. Egy ilyen kanapé egyrészt kitölti a sarkok nem használt üres helyeit, miközben rendkívül jó tárolóhelyként is szolgálhatnak. Méretüknél fogva nem kirívóan nagyok, mégis kényelmes családi bútorok.

Alina L alakú sarokgarnitúra

U alakú sarokgarnitúrák nagyobb nappalikba

Amennyiben tágas nappalink van, a lakberendezési probléma megfordul. Hogyan lehetséges ennyi helyet hasznosan kihasználni? Amennyiben szeretünk vendégeket fogadni, az U alakú sarokgarnitúra lehet a tökéletes választás. Ezek a bútordarabok rendkívüli eleganciát sugároznak magukból, így önmagukban is komoly reprezentációs funkciót hordoznak, miközben kifejezetten kényelmesek akár nagyobb családi vagy üzleti összejövetelek alkalmával is. Ön melyik típust választaná?

Alina U alakú sarok ülőgarnitúra