Kihúzható kanapé 160 x 200 cm

Franciaágy helyett jó alternatíva a 160x200-as kinyitható kanapé

Kis lakás, kis gond, nagy lakás, több probléma. Gondolhatnánk akár így is, ha a tapasztalataink nem azt mutatnák, hogy sokkal több kreativitásra és átgondoltságra van szükség akkor, ha egy kis alapterületű lakás berendezése előtt állunk.

A 160x200-as kinyitható kanapé fekhelynek is csodás

Mindegy, hogy saját otthonunkról vagy egy albérletről van szó, a megfelelő bútorozás kulcsfontosságú ahhoz, hogy kényelemben teljenek a mindennapjaink. Nem csak az lehet bosszantó, ha nincs elég szekrény, pakolóhely a lakásban, de hosszú távon azzal sem járunk jól, ha kényelmetlen fekhelyen hajtjuk álomra a fejünket. Viszont nem minden lakásban van külön hálószoba, így bármennyire is sokan álmodozzanak egy szuper franciaágyról, ha nem fér be, muszáj más alternatíva után nézni.

Ugyanakkor az ülőgarnitúra kiválasztásánál az is szempont lehet, hogy ha a nappalink egyben a hálónk is, akkor olyan fekvőalkalmatosság után kell néznünk, ami pár egyszerű mozdulattal ággyá alakítható. A 160x200-a kinyitható kanapék ebbe a kategóriába esnek, és bármennyire is hihetetlen, de két felnőtt igazán kényelmesen elfér egy ilyen ágyon. Mivel ennek a modellnek elég nagy a fekvőfelülete, ezért nem kell attól tartanunk, hogy összegömbölyödve kell majd időről időre aludnunk.

Mindenképp legyen ágyneműtartós

Ha kihúzható kanapénkat mindennapi alvásra is használjuk (és nem csak vendégágyként), fontos olyat választanunk, aminek a háttámlája lebillenthető, így az ágy hosszával megegyező irányban alszunk majd. Rém kényelmetlen tud lenni, ha itt ott megtörik az ágy alattunk, egy idő után sem a hátunk, sem a derekunk nem fogja tolerálni, így minden más modellt jobb elkerülnünk.

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy igyekezzünk ágyneműtartósat venni, hiszen így értékes pakolóhelyhez is jutunk egy csapásra. Lesz hova eltenni reggelente az párnákat, paplanokat, így máris rendezettebb összhatást nyújt majd a nappalink.