Praktikus ágyazható kanapé

Jolly joker: az ággyá alakítható kanapé

Ez a bútordarab egy igazi örökzöld, ami bármilyen stílusú nappaliban és hálószobában vagy akár teraszon is ideális választás lehet, de mindenképpen megéri időt szánni arra, hogy megkeressük azt, amelyik színt és formát tekintve az enteriőrhöz leginkább passzol.

Kisebb térben, ahol nincs lehetőség ágy elhelyezésére, egy mindennapi alvásra alkalmas, egy vagy kétszemélyes, ágyneműtartós, ágyazható kanapéval rengeteg helyet lehet megspórolni. Egy kisebb kanapéágy tökéletes választás lehet a vendégek fogadására, amit sokféleképpen elhelyezhetünk a térben. Érdemes strapabíró (zsákszövet, textilbőr) anyagot és stabil ülést biztosító, akár magasabb támlás verziót választani, ami a nap folyamán kényelmes ülőgarnitúraként funkcionál. A kanapéágy színes vagy mintás párnákkal és anyagokkal feldobva határtalan lehetőségeket rejt magában, mint dekorációs elem is.

Hogyan válasszak?

Először érdemes lemérni, hogy mekkora hellyel rendelkezünk, különös tekintettel a kanapéágy kinyitott állapotára, és arra, hogy legyen hova elpakolni az útban lévő bútordarabokat, és hogy még kényelmesen lehessen mozogni mellette. Akár a szoba átrendezésében is gondolkodhatunk, hogy az optimális verziót megtaláljuk, ezután jöhet a megfelelő design kiválasztása. Mivel hosszú távra tervezünk vele, ezért a legelőnyösebb az, ha végigböngésszük a kínálatot, miközben elképzeljük, hogy melyik hogyan passzol a környezetbe, ahova kerül majd.

Természetesen kulcsfontosságú, hogy kipróbáljuk őket személyesen is a bemutatóteremben, ami ráadásul egy igazán kreatív és szórakoztató elfoglaltság is.