Egyenes kanapék, kis méretű kanapék a praktikum jegyében

Egyenes kanapék, kis méretű kanapék a praktikum jegyében

Bár egy kanapé kiválasztásnál számtalan esztétikai és funkcionális tényezőt veszünk figyelembe, végső döntésünket mégis az alapján hozzuk meg, hogy a választott bútor befér-e leendő helyére vagy sem. Bármennyire is csalogatóak legyenek az öblös, L- vagy U-alakú ülőgarnitúrák, ha csak kis hely áll a rendelkezésünkre, esetleg a szoba elrendezése olyan, hogy lehetőségeink korlátoltak, nincs más út, mint alaposabban is szétnézni a kis méretű kanapék között. De még mielőtt azt gondolná a kedves olvasó, hogy egy kis kanapé csakis kompromisszumos megoldás lehet, szeretnénk pár gondolat erejéig beszélni az egyenes ülőgarnitúrák, heverők vitathatatlan előnyeiről.

Helytakarékosságból jeles

Az egyenes ülőgarnitúrák leggyakrabban 2, illetve 3 személyes kivitelben kaphatóak. Remekül mutatnak közvetlenül a fal előtt, de rendkívül izgalmas lehet a nappalink összhatása akkor is, ha a szoba közepére helyezzük a bútort és a köré csoportosítjuk a többi berendezési tárgyat.
A kis méretű kanapék között is akadnak olyanok, amik fix kivitelűek (nem kihúzhatóak), de szerencsére a korszerű gyártási megoldásoknak köszönhetően, ágyazható típust is vásárolhatunk ezekből. A kis méretű kanapék között is van szép számmal ágyneműtartós változat, így tárolási feladatokra is remekül használhatóak a szóban forgó modellek.
Azoknak is kifejezetten ajánlott, akik szeretik időről-időre átrendezni a lakásukat. Ezek a bútorok könnyedén mozgathatóak, így bármikor megváltoztathatjuk nappalink kinézetét. Nincs más dolgunk csak áttolni a kis méretű kanapét egy másik falhoz, de akkor is szembetűnő lehet a változás, ha csak dohányzóasztalt vagy szőnyeget cserélünk a kanapé előtt.

Ágyazható kanapék és heverők garmadája várja nálunk – tekintse meg online kínálatunkat, vagy jöjjön el bemutatótermünkbe személyesen, és vegye szemügyre közelebbről is leendő egyenes ülőgarnitúráját!