Modern nappali ülőgarnitúra

Modern nappali ülőgarnitúra

A dizájnos és modern nappali ülőgarnitúráknak két fő ismérve van: a letisztult, minimalista vonalvezetés és az egyenes, szögletes formák. Színek tekintetében viszont ezekből is igen széles paletta várja az érdeklődőket, így a klasszikus elegancia, az időtálló stílus kedvelői találhatnak nappali ülőbútort különféle bézs, barna színekben, míg azok, akik előnyben részesítik a nappali kanapénál is az erőteljesebb, vibrálóbb színeket, bátran válogathatnak fiatalos narancs, zöld vagy piros színű ülőgarnitúrákból.

Eklektikus modern nappalik

Egy-két évvel ezelőtt ütötte fel fejét az úgynevezett modern, de eklektikus lakberendezési stílus, aminek központi helyszíne természetesen a nappali lett. A nappali, aminek fő bútoreleme általában egy modern sarokgarnitúra. Az irányzatra jellemző bohémság mellett, ez a trend rendkívül megengedő a lakberendezés terén, így az antik hatású bútorok mellett jól megfér egy színes, modern ülőgarnitúra is, de a bolhapiaci kincseket és a vintage stílusú rongyszőnyegeket sem kell feltétlen a padlásra száműznünk. Modern és fiatalos lesz a nappalink úgy, ha rálelünk a harmóniát árasztó színpárokra, illetve azokra a lakástextíliákra, kiegészítőkre, amik praktikumot és otthonosságot visznek a térbe.

Mivel a nappali leghangsúlyosabb eleme mindenkor a kanapé, ezért érdemes az ülőgarnitúra kiválasztására lehetőleg jócskán időt szánnunk. A megfelelő ülőgarnitúra abszolút megalapozhatja a nappali alaphangulatát, egyúttal pedig a helyiség kényelmét is. Ágyazható és/vagy ágyneműtartós kanapék, kanapéágyak, modern ülőgarnitúrák jutányos áron – nézze meg az áruválasztékunkat!