Szexálló franciaágy a hálószobába? Lehetséges!

"Szexálló" franciaágy a hálószobába? Lehetséges!

Amikor ágyat választ az ember, több szempontot is figyelembe vesz. Az ágy illik-e a szoba és a lakás stílusához, a mérete elegendő lesz-e egy pár számára is vagy éppen, mennyire lesz kényelmes, vagy éppen, hogy mennyire praktikus. Ezek a szempontok mind rendkívül fontosak, azonban van egy dolog, amire kiemelten oda kell figyelnünk, mégpedig, hogy mennyire strapabíró választott ágyunk.

Miért olyan fontos a strapabíróság?

Egy ágyat hosszútávra választ az ember, ezért az esztétikai szempontok mellett mérlegelni kell a bútor felépítését is. Franciaágy vásárlás esetén nem szabad kompromisszumot kötni, hiszen az ágy esetleges hibáit hosszú évekig nyöghetjük: szó szerint. Hiszen a strapabíróság nem csak azt jelenti, hogy a textil vagy a fa részek felületkezelése kiállja-e az idők próbáját, de azt is, hogy az ágy kiállja-e a komolyabb igénybevételt.

Egy rossz konstrukciójú ágy hibáit könnyű felismerni: nyikorog, kényelmetlen a fekvése, eltörhet az ágykeret, vagy éppen kilazulnak a lábak. Persze, ha csupán alvásra használja az ember, mindez nem feltétlenül következik be olyan gyorsan, de ha egy fiatal párról van szó, mindenképpen strapabíró, erős megoldás kell.

Milyenek is ezek a franciaágyak?

Természetesen, amikor szexálló franciaágyról beszélünk, nem egy nehézkes bútort kell elképzelni. Noha léteznek olyan ágyak, amelyek akár öt-hatszáz kilót is gond nélkül elbírnak, egy átlagos párnak nincs szüksége ilyesmire. Van néhány feltétel azonban, aminek egy ilyen franciaágynak meg kell felelnie: el kell bírnia két felnőtt embert is, el kell viselnie a rendszeres együttlétekkel járó fizikai megterhelést, nem jelenthet számára gondot, ha a gyerkőcöknek ugrálni támad kedvük rajtuk.

Ha a Bútortanya franciaágyait választja, biztos lehet benne, hogy:

  • Új ágya még évek múltán sem fog leszakadni.
  • Kibírja majd mindazt a strapát, amit a családi élet jelent.
  • Kényelmes kikapcsolódást biztosít a fárasztó napok után.

A bútortanya kínálatában megtalálható franciaágyak minden elvárásnak eleget tesznek, ami csak egy pár esetében felmerülhet. Tekintse meg kínálatunkat!