Használt helyett inkább outlet ágyazható kanapét vegyünk!

Használt helyett inkább outlet ágyazható kanapét vegyünk!

A használt bútorok mellett számos érv szól, gondoljunk csak a fenntarthatóságra vagy éppen a megfizethetőbb árakra, ám ugyanennyi ellenérve is van annak, hogy miért nem ajánlott többéves, használt bútort venni (legalábbis nem megbízható forrásból). Ha használt ágyazható kanapét veszünk, érdemes például alaposan megnézni az ülőgarnitúra nyithatóságát, azt, hogy a kanapé rugói megfelelően működnek-e, hogy nincs-e rossz, viseltes állapotban a bútor ülőfelülete, nem töröttek-e az ágyrácsok, de higiéniai szempontból sem mindegy, hogy milyen – másodkézből vett – kinyitható kanapét viszünk haza. Az ágyi poloskáktól, az atkáktól, a szivacs/matrac mélyebb rétegeiben megbúvó makacs szennyeződésektől szinte lehetetlen megszabadulni, így hiába is spóroltunk szemmel látható összegeket egy használt ülőgarnitúrán, több bosszúságunk is lehet ezzel, mint azt elsőre gondolnánk.

Használt bútor esetén - legyen az L-alakú sarokgarnitúra vagy ágyazható kanapé vagy egyéb - az otthoni módszerekkel, házi praktikákkal végzett kárpittisztítás, fertőtlenítés nem túl eredményes, így általában kénytelenek leszünk kárpittisztítási, gépi fertőtlenítési szolgáltatást igénybe venni, ami pedig nem olcsó mulatság. Így lehetséges, hogy mire új életet lehelünk a használt bútorba többet is ráköltünk, mint amennyit amúgy rászántunk volna, vagy amennyiből egy új bútort vehettünk volna egy ülőgarnitúra outletben.

Az outlet nem second handet jelent

Fontos hangsúlyoznunk, hogy kanapé outlet webáruházunk nem használt ülőgarnitúrákat árul, hanem például kifutó modelleket (olyanokat, amik már kikerültek más boltok árukészleteiről), sérült csomagolású kanapékat vagy olyan apró szépséghibás, de új bútorokat, amik garantáltan jó minőséget képviselnek amellett, hogy pénztárcabarát áron lehet hozzájuk jutni. Ráadásul egy outlet üzletben olyan különlegességeket is megcsíphetünk, amik nem csak a legmagasabb minőségbeli követelményeknek felelnek meg maximálisan, de amik az aktuális lakberendezési trendekhez is tökéletesen idomulnak.

Menjünk biztosra, ha franciaágyról, kihúzható kanapéról, L-alakú sarokgarnitúráról van szó, és inkább vegyünk outlet minőséget, hiszen ez hosszú távon mindenképp jobban megéri!