Nincs kép beállítva

Adel 3+2+1 ülőgarnitúra

269 900 Ft
329 900 Ft
Raktáron

Sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Adel 3+2+1 ülőgarnitúra, mely három részből áll. Anyaga minőségi textilbőrből készült, mely kellemes tapintású. Nemcsak nappalikba, hanem irodákba is remek választás. A szivacsos ülőrész és a háttámla is úgy lett kialakítva, hogy ha beleülünk, páratlan kényelemmel találkozunk. Ez egy olyan ülőgarnitúra melyben szívesen töltünk el akár több órát is mégis frissen kelünk fel róla. Luxus kivitele miatt még olyan irodákba is javasoljuk ahol ügyfeleket fogadnak hisz rendkívül elegáns darabról beszélünk. Kialakítása mégis olyan, hogy a mindennapokra is tervezték, így biztos lehet benne, hogy ez tartós, időtálló garnitúrával lesz gazdagabb, ha megvásárolja ezt a gyönyörű bőr ülőgarnitúrát. Az ülőrészén a szivacs nem túl puha.

Fontos, hogy könnyen tisztítható a garnitúra így nem kell bosszankodni, vagy kétségbeesni, ha használat közben esetleg folt kerülne rá. Barna színe miatt sok színhez passzol. Legyen szó nappaliról vagy irodáról, ez a többrészes, textilbőr ülőgarnitúra kiváló döntés lesz.

Sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 190cm, 140cm, 90cm
  • Fix kivitel
  • Textilbőr

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
fotel
kanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.