Ally 3+2 kanapé

Ally 3+2 ülőgarnitúra

169 900 Ft

Ally 3+2 kanapé

Ülőgarnitúra jellemzői: Modern vonalvezetésű, mutatós kanapépáros, mely kiképzésével a maximális komfortérzetet biztosítja számunkra Széles kiképzésű üléseit ergonomikus háttámlák egészítik ki, a Állítható karfák és az állítható fejtámlák különleges komfortérzetet adnak a család minden tagjának. Ideális megoldás azok számára, akik a mindennapi kényelmet és az elegáns, diszkrét formákat részesítik előnyben. a váz pedig tömörfából készült. Az ülésszerkezet hullámrugós, hideg habos szivacs, a króm színű lábak pedig elegáns és stabil alátámasztás adnak a bútornak. Ülőgarnitúra fő paraméterei: Zsákszövet 3 -as Szélesség/Magasság/Mélység 215 x 80 x 100 Ülésmélység cm 55 Ülésmagasság cm 46 2 -es Szélesség/Magasság/Mélység 195 x 80 x 100 Ülésmélység cm 55 Ülésmagasság cm 46 Állítható fej és Állítható karfa

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

 

A bútor típusa (címkék):
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.