Bansin 3+2 ülőgarnitúra

Bansin 3+2 ülőgarnitúra

149 900 Ft
189 900 Ft

Bansin 3+2 ülőgarnitúra

A Bansin 3+2 ülőgarnitúra szettel sosem lehet mellélőni. Elegendő helyet biztosít a család valamennyi tagjának, illetve amitől még inkább közkedvelt, az a elemek szabad elhelyezésének lehetősége. Minőségi textilbőr anyaga könnyedén tisztítható, Sokan nem tudják, de a textilbőr kifejezetten kedveli, ha foglalkoznak vele. Az ülőgarnitúra szett üzletünkben várja gazdáját, talán pont Ön lenne az?!
 
Elképzelhetjük ezt a garnitúrát egy orvosi központ várótermében, és egy szuper elegáns irodában egyaránt. Fekete színének Köszönhetően. Természetesen ez tökéletesen jól áll ennek a bútor családnak, mert éppen ettől lesz különlegesen jó megjelenésű.
Egy meleg nyári napon várakozunk, helyet foglalva átélhetjük a bőr kellemes hideg tapintását. Magas háttámlái hibátlanul gondoskodnak arról, hogy hátra dőlve elengedjük magunkat és érezzük a megnyugtató biztonságot benne. Könnyen tisztítható.
Ülőgarnitúra fő paraméterei: Méret: 200 cm, 150 cm
Jellemzők: Textilbőr, Fix kivitel
 
A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!
A bútor típusa (címkék):
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.