Cotta valódi bőr 3+2+1 ülőgarnitúra

Cotta valódi bőr 3+2+1 ülőgarnitúra

399 900 Ft

Cotta valódi bőr 3+2+1 ülőgarnitúra

 

Prémium kategóriás Cotta 3+2+1 valódi bőr ülőgarnitúra Nemcsak nappalikba, hanem irodákba is remek választás!! Kényelmes akár összejövetelekhez is. otthonra. Méret: 185 x 160 x 105 cm  Az ülőgarnitúra egy olyan termék család, amit nagyon jól és stílusosan illeszthetünk otthonunk miliőjébe. Kényelmesen alakíthatjuk és forgathatjuk igényünk szerint otthonunk nappalijában. Rendkívül jó adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy kifogástalan kényelemben érezzük magunkat. Gondolok itt a háttámlák ívére és támaszkodására, valamint a kartámlák íves és harmonikus megjelenésére. valódi bőr anyaga a magas színvonalat képviseli, mely nem kényes jól ellenáll az idő koptatásának emellett könnyedén tisztán tartható. Nem kell mást tenni piszkolódás esetén csak letörölni egy nedves ronggyal és kész. Lábai biztos támaszkodásban részesítik az ülőgarnitúra családot.

MÉRETEK:185 cm,160 cm, 105cm

Jellemzők:

  • Valódi marhabőr
  • Fix kivitel

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.