Ergodome 3+2+1 ülőgarnitúra

Ergodome 3+2+1 ülőgarnitúra

239 900 Ft

Ülőgarnitúra jellemzői:

Ergodome 3+2+1 ülőgarnitúra Gyönyörű és pompázó formák. Nagyon jó lehetőség azoknak, akik szeretnek egymás felé fordulni és úgy beszélgetni, hiszen 3 különálló résszel könnyen megtehető. Oda helyezzük őket, ahova szeretnénk, és ahogy számunkra a legmegfelelőbb. Csodás délutánt tölthetünk így együtt egy kellemes ebéd után. Szépen lassan előkerülhetnek az izgalmas kártyajátékok, kényelmesen mindenki hátra dőlve tud fókuszálni alapjai szentségére. Képzeljük el mikor többen a nagy izgalomban, sokszoros kényelemben ücsörgünk ennek a szép garnitúrának a tetején.a szép kékes színe teszi még érdekesebbé. Az erős zsákszövet érintése nagyon kellemes érzés, főleg, ha szuper baráti társasággal üldögélünk benne.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 180cm, 150cm, 90cm
  • Fix kivitel
  • Vízzel tisztítható zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.