Italy kanapé

Italy ággyá alakítható kanapé

129 900 Ft
149 900 Ft
Franciaággyá alakítható, elegáns fekete kanapé.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Képzelje csak el, milyen praktikus tud lenni egy ággyá nyitható kanapé, amikor két váratlan vendéget kell elhelyeznie éjszakára, kényelmes fekvőhelyet biztosítani számukra valahol a lakásban. Ez a kanapé tökéletes választás ilyen esetekre, hiszen kisebb lakásokban is jól elhelyezhető, összecsukott állapotában normál kanapéként funkcionál, de néhány mozdulattal vendégágy varázsolható belőle.

S ha azt gondolná, hogy ez a szolid külsejű bútordarab alacsony komfortfokozattal rendelkezik, akkor bizony téved! A minőségi matrac kellemes rugózása garantálja a kényelmes és pihentető alvást, de ülőbútorként használva sincs ok panaszra a hátat stabilan megtámasztó háttámlának köszönhetően.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek:155 cm, Ággyá alakítva: 195 cm x 125 cm
  • Textilbőr
  • Franciaággyá alakítható

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.