Nincs kép beállítva

Komfort kanapé ágy

249 900 Ft
Raktáron

 

 Komfort kanapé ágy

Jellemzők:

Méretek: 155 cm

Fekvőfelülete: 125 cm x 190 cm

  • Ágyazható
  • Zsákszövet

Ennek a terméknek az eredeti ára:399.000 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!


Képzelje csak el, milyen praktikus tud lenni, mikor az esti alternatív mulatozásból hazatérve véletlenül 2 személlyel többen vannak. Észbe kapva hirtelen mit is tehet az ember, mikor nincs rá készülve egyetlen fekvőhelyre,sem .. Ilyenkor szinte Isteni ajándéknak tűnhet egy kinyitható kanapé. Hát még inkább egy teljes értékű franciaággyá alakítható darab. Két csábos vadidegenünknek immár minden lehetséges komfortot biztosítva tudunk alvóhellyel szolgálni. Ez a kanapé,
Piciny lakásokba, gyakori kérdés vendégeink elhelyezése, ez a kanapé tökéletes választás arra az esetre, ha nagy nálunk az átjáróház. Sokszor azt hisszük, hogy ha ilyen szolid külsejű egy kanapé akkor már kevés kényelmi fokozattal rendelkezik, ezt ebben a percben meg is cáfolnám.
Milyen megnyugtató, ha az elhúzódó esti pletyka alkalmával marasztalni tudjuk vendégeinket, átalakítjuk ággyá és már kezdődhet a pihenés. , kényelmesen elhelyezkednek, vendégeink már abban a pillanatban érezni fogják a Kanapé minőséget, a matrac tartását, a rugózását, és reggel olyanok lesznek, mint akit kicseréltek, frissek és üdék.

Érdemes ezt a garnitúrát mihamarabb kipróbálni és elköteleződni mellette, amennyiben Önök ezt választja

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.