Nincs kép beállítva

Komfort kanapé ágy

249 900 Ft

Kihúzható kanapét minden otthonba

Egymásnak adják a kilincset otthonában a vendégek? Sokszor vannak hálóvendégei, ezért az egyik legjobban kihasznált bútordarab a lakásában a kihúzható kanapéja? Kis alapterületű albérletébe nem fér el egy franciaágy, csupán csak egy ágyazható kanapé? Számos oka lehet annak, hogy miért központi bútor egy nappaliban vagy egy vendégszobában egy kihúzható kanapé. A fő szempont a praktikum, hiszen ez a többfunkciós bútor délutáni sziesztázáshoz éppúgy használható, mint éjszakai pihenéshez.

Kényelmes ágyazható kanapé pénztárcabarát áron

Ha nem szeretne vagyonokat áldozni egy vadiúj kihúzható kanapéra, érdemes közelebbről is szemügyre vennie ezt a zsákszövet anyagú, ágyazható kanapét. Letisztult formatervezésének köszönhetően minden stílusú nappaliba vagy vendégszobába remekül illik. Az ülőgarnitúra néhány mozdulattal, egyszerűen és gyorsan komfortos kétszemélyes ággyá alakítható, így vendégeit mindig kényelmes alvóhellyel tudja majd fogadni.

Bemutatótermünkben nem csak kipróbálhatja ezt a terméket, de azonnal haza is viheti, ha tökéletesen megfelel az igényeinek.

A Komfort kanapéágy főbb paraméterei:

Méretek:

Fekvőfelülete: 125 cm x 190 cm

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.