Long life ülőgarnitúra

Long Life ülőgarnitúra

199 900 Ft
249 900 Ft
Raktáron
3+1+puff ülőgarnitúra relax fotellel.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Ezt a kanapé szettet főként gerinc betegeknek ajánljuk. A kanapé magas háttámlájának köszönhetően nagyon jól tartja a hátat és a nyakat, fix kialakítása ellenére nagyon kényelmes ülőbútor. A hozzá tartozó tárolós puffban elrejthetünk kispárnát, újságot, könyvet, stb.

A relax fotel felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az irányító panelen a megfelelő gomb megnyomására a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.Oldalán nagy méretű zseb szolgálja mindazon tárgyak elhelyezését, amelyeket a fotelben ülve gyorsan el szeretnénk érni. Tehetünk a zsebbe könyvet és folyóiratot, valamint a TV távirányítóját is.

A párnázott karfák úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A minőségi alkatrészek és a gondos összeszerelés biztosítja, hogy a relax fotel sokáig az Ön kényelmét szolgálja. A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál; a német gyártású fotel 130 kg súlyig terhelhető. A bézs zsákszövet kárpit kellemesen puha tapintású és jó légáteresztő.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 190 cm, 90 cm, 60 x 60 cm
  • Kanapé fix kivitelű
  • Elektromos vezérlésű relax fotel kiszállás-segítővel
  • Tárolós puff
  • Zsákszövet kárpit

Kiállított mintadarab, azonnal vihető.

A bútor típusa (címkék):
fotel
puff
kanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.