Palmera kanapé

Palmera kanapé

69 900 Ft
109 900 Ft
Raktáron

Kanapé jellemzői:

Egyszerűen lenyűgöző számomra a kivitelezők fantáziája, ahogy lazán, szabadon kitalálnak és megalkotnak egy kanapét Természetesen minden emberben más ízlés világ lakozik, mégis néha azt érzem erre fittyet hányva élnek az alkotói szabadsággal. Megtekintve a Palmera kanapét nagyon jól látszik, ahogy itt a kényelem volt a fő fókuszban.

A háttámlák dőlés szöge is úgy helyezkedik el, amitől láthatóan egy igen ellazult állapotba kerülhetünk majd. Az érzést fokozza még az ülőrész keménysége mely éppen olyan komfortos, hogy rövid időn belül nem igazán kívánunk kiszállni belőle. Hely a nyújtózkodásra akad majd rengeteg, mert a széllessége és magassága is a mai modernkori picit elnagyzolt bútorvilágot képviseli. Ettől persze kifogástalanul illeszkedik bármilyen stílusú otthon nappalijába, fűszerezve megjelenésével az összhangot.

Szövet anyaga bizonyítottan a magas színvonalat képviseli. A megpróbáltatásokat bírni fogja majd éveken át!

Kanapé fő paraméterei:

  • Méretek: 145 cm
  • Fix kivitel
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
kanapé
Ülőhelyek száma
2 személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.