Retró kanapéágy

Retró kanapéágy

139 900 Ft
189 900 Ft

Ágyazható kanapé jellemzői:

A század közepén a lakberendezés a megújulásról szólt., új irányokat nyitottak meg a bútortervezésben. Olyan funkciókkal és megjelenéssel látták el híres darabjaikat, melyek adtak a mindennapi kényelemre, és meghatározták a kor lakásbelsőit és azóta is hatnak. Méghozzá a Retró kanapé alatt. Hosszú és elfoglalt nap után nincs helye, ahol kényelmesen pihenhet Retró kanapéval mindez elmúlik.

A legnagyobb kényelmet biztosítja az extra magas háttámla az ülése egy embernek fekhellyét biztosítja De egy mozdulattal ággyá alakítható, Önnek nincs más dolga csak pihenni. Prémium, erős szövetanyagának köszönhetően a kanapéágy kárpitja hihetetlenül kellemes tapintású.

Ágyazható kanapé fő paraméterei:

  • Méretek: 190 cm
  • Fekvőfelület 190 x 140 cm
  • Ágyazható
  • Prémium bársony szövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.