Modern stílusú ágyazható kanapé

Sydney kanapé

149 900 Ft

Modern stílusú ágyazható kanapé

A fiatalos, modern enteriőrbe tökéletesen passzoló Sydney kanapé remek választás nemcsak a nappaliba, hanem akár a vendégszobába is, hiszen a kényelmes ülés mellett szükség esetén komfortos, pihentető alvást is biztosít. Letisztult megjelenése mellett a praktikus kialakítása is vonzóvá teszi, nagyon egyszerűen kinyitható és összecsukható. Ágyneműtartójában bőven elférnek a párnák és a paplanok, azért garzonlakásokba kimondottan ajánlott: nappali és hálószobabútorként is remekül funkciónál, napszaktól függően.

Kihúzható kanapé a praktikum jegyében

Az alvásra is alkalmas kanapék és ülőgarnitúrák többféle kialakítással is elérhetők. A Sydney kanapé két mozdulattal, könnyedén alakítható ággyá, ami a legfőbb előnyei közé tartozik. Ifjúsági szobákba is jó döntés ezt a modellt választani, mivel így pótágyról vagy külön szivacsról sem kell gondoskodni, ha a gyermek jó barátja ott alszik – kényelmesen elférnek rajta ketten is.

Sydney ágyazható kanapé

Méretek: 200 cm x 150 cm

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Mikróplüss szövet

A termék megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.