Zanzibár ágyazható kanapé

Zanzibár ágyazható kanapé

109 900 Ft
119 900 Ft
Visszafogott stílusú, kényelmes és praktikus kanapé.

Ülőgarnitúra jellemzői:

A feketésszürke színű zsákszövetnek és letisztult formáinak köszönhetően, ez a kanapé szinte bármilyen stílusú nappaliba jól illeszkedik. Mindennapos alvásra is alkalmas bútor, amelynek nyitása könnyű és egyszerű: húzza előre az ülőlapot, majd döntse le a kanapé háttámláját az ágyneműtartóra! Kinyitva kényelmes, egészséges alátámasztású fekvőfelületet biztosít két személy számára.

A hozzá tartozó párnáknak dőlve kényelmesen lehet tévézni.

A kanapé nyitás nélkül - a párnákat levéve -, klasszikus heverőként is funkcionál, komfortos egyszemélyes fekvőfelületet biztosítva. Az ágyneműtartó az ülőfelület alatt van, ide könnyedén bepakolható bármi.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek:200 cm x 140 cm
  • Zsákszövet
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • bonellrugós felület

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
ágyneműtartós
kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.