Nincs kép beállítva

Alcatraz L alakú sarokgarnitúra

219 900 Ft
289 900 Ft

Alcatraz sarokgarnitúra

Az Alcatraz sarokgarnitúra Német minőségi Ülőgarnitúra állítható fej támlával, kisebb nappaliba,nem túl nagy méretekkel rendelkező ülőgarnitúra, a modern dizájnt kedvelőknek, így kényelmesen elférhet családjával, valódi élmény lesz a pihenés Fix Kivitelű mégis kényelmessé teszi a televízió nézését. Anyaghasználata szövet, így a por könnyen letörölhető róla. Csodálatos otthonunkban biztosítunk neki elég teret, garantáltan tökéletes dísze lesz nappalinknak. A sarokgarnitúra a bútorok nagy előnye, hogy összehozza az embereket, barátokat, családtagokat. Könnyen és fesztelenül élvezhetjük egymás társaságát, mivel majdnem körben ülünk, megerőltetni nem szükséges magunkat ahhoz, hogy lássuk a másik arcát, miközben beszélgetünk. Könnyedén hátra dőlve és kényelmesen kikapcsolhatjuk a mindennapok tennivalóit és feladatait. Kellemes érintése van az Ülőgarnitúránk felületének, amiről a minőségi szövet gondoskodik puhaságával és tartásával.

Méretek: 270cm x 225cm

Jellemzők:

  • Fix kivitel
  • Alcantara szövet
  • Állítható fejtámlák

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.