Alina 8992 L alakú sarokgarnitúra

Alina 8992 L alakú sarokgarnitúra

349 900 Ft
599 900 Ft

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Alina 8992 ülőgarnitúra az elektromos vezérlőtől és a beépített motortól különleges. "A kávé és cigaretta című filmet nézem. Előttem egy 2 méteres LED tv a falon, míg én a lábtartós, relax kanapémon fetrengek. Imádom ezt a filmet, már meg sem tudom számolni hányszor néztem meg.. olyan szabad és könnyed.. igaz, mikor először néztem, egy ágyon fekve, laptopról tettem. Jelenleg el sem tudnék jobb időtöltést képzelni. Kezemben egy csésze kávé gőzölög, míg másikban egy cigaretta füstölög. A lábtartót tökéletes pozícióra állítottam és teljesen átadom magam a film hangulatának. Mellettem Abi, a cicám fetreng.. Szerintem Ő is érzi azt amit én. Az elégedettség és a kényelem szinte kézzel fogható a szobában."

Ha itt nem találja meg a megfelelő garnitúrát, akkor sehol!

L alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 245 x 185 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Állítható háttámlák
  • Elektromos relax funkciók
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
ágyazható kanapé
ágyneműtartós
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.