Nincs kép beállítva

Argant sarok ülőgarnitúra + puff

289 900 Ft
369 900 Ft
Raktáron

Argant jobbos L sarokgarnitúra+Puff

luxuskanapé egy igazi státuszszimbólum: olyanok választása, akik mernek a vörös szőnyegre lépni. Ki a nagyvilág elé, önmaguk lényegét adva, s mindenkinek bátran megmutatva, hogy micsoda csodák rejtőznek bennük. Vidd haza az amerikai álmokat, teríts vörös szőnyeget a hozzád, hozzátok látogatóknak! Tedd ezt a kanapét a lakásotok középpontjává, éppen úgy, ahogyan életed reflektorfényébe önmagadat! Add meg az otthonodnak, s magadnak azt, ami jár: kapj meg mindent, amire csak vágysz! A

Argant sarokgarnitúra , amelyet az álommesterek, például hollywood-i filmkészítők is inspirálónak találnának. Ez a választás segít majd tovább haladni a megálmodott úton! Ezzel az ágyazható, relax-fejtámlás, csodálatos Piros garnitúrával egy olyan álmot élhetsz meg a mindennapokban, amelyre mindig is áhítoztál. A minőség, a luxus és az elegancia most vörös szőnyegen tárul eléd. Légy részese a kiváltságosok valóságának, teremtsd meg otthonodban a pompát, amelyről csak álmodoztál. Nem kell tovább várnod, most a tied lehet, valóra váltatod az álmaidat, a sarokgarnitúra minden tervezgetésednél, minden tanulásnál, olvasásánál, munkával töltött éjszakánál, minden meghitt, forró percnél, minden vasárnap délutáni álmodnál ott lesz.
 

Méretek: 250cm x 195cm,  60cm x 60cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Zsákszövet
  • Állítható fejtámlák

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
L-alakú ülőgarnitúra
ágyazható kanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.