Bentley L alakú ülőgarnitúra

Bentley L alakú ülőgarnitúra

149 900 Ft

Bentley balos L alakú sarokgarnitúra

Bentley sarokgarnitúra Csodálatos összhang, és letisztultság jellemzi. Megjelenésében megjelenik a kivitelezők fantáziája és egyben játékossága is. Színe kellemes szürkés árnyalatú, A Sarokgarnitúra otthonának meghittem szegletébe ajánljuk, ám tökéletes ékszere lesz a nappaliban önálló bútorként is. Kifejezetten jól mutat egy sötétebb szőnyegen színes kiegészítőkkel. Anyaga különös összetételű erős lemosható szövet, mely amellett, hogy kellemes érzetet nyújt számunkra erős és jól kiállja az idő okozta megpróbáltatásokat. Megnyugtató, hiszen bátran tervezhetünk az kanapéra hosszabb távon is . Kellemes ívei és varrása fokozza tartását és kényelmét. Megjelenése amennyire fiatalos, oly kifogástalan komfortot nyújt bármelyik korosztály számára. Mélysége praktikus idősebb rokonaink kellemes pillanatainak is, hiszen leülni, elnyújtózni, majd felállni sarokgarnitúránkról kellemes lazasággal fognak. Ülő-és háttámla részének tömítő anyaga habosított szivacs, ettől rugalmas és légies párnázottsága,Nem deformálódik el a mindennapos használat során, rugalmassága nem tompul, így aggodalomra nincs ok. A kartámlának íve, követi a háttámlák vonalát, Helyet foglalva nincs más dolgunk csak testünket , kényelmes helyzetbe tenni a tökéletes sarokgarnitúrán.Méretek: 260 x 175 cm

Méretek: 260 cm x 175 cm

Jellemzők:

  • Fix kivitel
  • Vízzel tisztítható szövet
  •  Az eredeti ára: 249.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.