Bombay sarok ülőgarnitúra

Bombay sarok ülőgarnitúra

279 900 Ft
349 900 Ft

Ülőgarnitúra jellemzői:

A Bombay L alakú ülőgarnitúra ideális választás szinte bármilyen stílusú nappaliba. Elegáns, letisztult designjának és semleges színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az enteriőrbe. Vendégágynak is kitűnően használható, kényelmes fekhelyet biztosítva több embernek is. Kellemes helyet biztosít a pihenéshez, olvasáshoz, családi és baráti beszélgetésekhez.

Kényelmi funkciói közé tartoznak az állítható fejtámlák és a formatervezett kartámla is. Varrása precíz és strapabíró. Ez a kinyitható kanapé praktikus és helytakarékos választás a kisebb méretű nappalikba, ahova egy jelentősebb paraméterekkel megáldott modell már zsúfoltnak hatna. Ha olykor vendégeket fogad vagy a családtagjai, barátai töltenek el Önnél több időt, akkor ez a sarokkanapé tökéletes választás, hiszen egyetlen gyors, könnyed mozdulattal ággyá varázsolható - és arról sem kell gondolkoznia, hogy hol tárolja az ágyneműt, mivel ehhez hatalmas ágyneműtartó áll rendelkezésére.

Főbb paraméterei:  Zsákszövet Ágyazható Ágyneműtartós Állítható karfák Állítható fejtámlák

Méretek: 280 cm x 170 cm

A kiállított mintadarab, megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
L-alakú ülőgarnitúra
ágyneműtartós
ágyazható kanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.