Nincs kép beállítva

Bombay L alakú ülőgarnitúra

259 900 Ft
329 900 Ft
Raktáron

Bombay jobbos L alakú sarokgarnitúra

A Bombay L alakú ülőgarnitúra ideális választás szinte bármilyen stílusú nappaliba. Elegáns, letisztult designjának és Barna színének köszönhetően tökéletesen illeszkedik az enteriőrbe. Kényelmi funkciói közé tartoznak az állítható fejtámlák és a formatervezett kartámlák is. Varrása precíz és strapabíró. Ez a kanapé praktikus és helytakarékos választás a ahova egy jelentősebb paraméterekkel 280cm x160cm, 100cm x 75cm megáldott modell Ha olykor vendégeket fogad vagy a családtagjai, barátai Látogassák meg egy kis beszélgetésre a akkor a bombay sarokkanapé tökéletes választás, Tárolós puffját ne feledjük el amiben el akár az ágyneműnk is Főbb paraméterei: Zsákszövet Ágyazható Ágyneműtartós Állítható karfák Állítható fejtámlák

Méretek: 280cm x160cm, 100cm x 75cm

Jellemzők:

  • 3db állítható fejtámla
  • Zsákszövet
  • Állítható karfák
  • Tárolós puff
  • Fix kivitel

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.