Carneval sarokkanapé

Carneval sarokkanapé

129 900 Ft
179 900 Ft
Főként gyerekszobába vagy nappaliba ajánljuk ezt a fiatalság körében méltán népszerű sarokkanapét.

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Főként gyerekszobába vagy nappaliba ajánljuk. Fiatalság körében méltán népszerű sarokgarnitúra, melyet textilbőrrel borított karfájának és párnázatának köszönhet. Praktikuma abban jeleníthető meg az esztétikuma mellett, hogy kis méretű, de ugyanakkor az átlagnál mégis nagyobb fekvőfelületet biztosít. Előnye továbbá a test igényeihez igazodó kialakítású, rugós fekvőfelület, mely a kényeztető és egészséges pihenés védjegye. A sarokgarnitúra ágyneműtartóval nem rendelkezik. De ha Ön ezt a sarokkanapét választja, nem fogja megbánni. Ezzel a választással hosszú távra lehet tervezni, hiszen jobbos és balos kivitelben egyaránt összeállítható, így könnyedén, szinte egy mozdulattal átrendezhető akár a nappaliban.

A fekvőfelületét kiváló minőségű zsákszövet borítja, könnyen egy mozdulattal használható a beépített ágykiemelő szerkezet segítségével.

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

  • Méretek: 225 cm x 150 cm
  • Ágyazható
  • Textilbőr borítású karfa
  • Zsákszövet

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
ágyazható kanapé
L-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.