Carneval sarokkanapé

Carneval sarokkanapé

129 900 Ft
179 900 Ft
Főként gyerekszobába vagy nappaliba ajánljuk ezt a fiatalság körében méltán népszerű sarokkanapét.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Carneval Sarokgarnitúra
 Főként Gyerekszobába vagy napaliba ajánljuk Fiatalság körében méltán népszerű sarokgarnitúra, melyet textilbőrrel borított karfájának és párnázatának köszönhet. Praktikuma abban jeleníthető meg az esztétikuma mellett, hogy kis méretű, de ugyanakkor az átlagnál mégis nagyobb fekvőfelületet biztosít. Előnye továbbá a test igényeihez igazodó kialakítású, rugós fekvőfelület, mely a kényeztető és egészséges pihenés védjegye. A sarokgarnitúra ágynemű tartóval nem rendelkezik. De ha ön ezt a sarokkanapét választja nem fogja meg bánni Ezzel a választással hosszú távra lehet tervezni, hiszen jobbos és balos kivitelben egyaránt összeállítható, így könnyedén, szinte egy mozdulattal átrendezhető akár a nappaliban. A fekvőfelületét Kiváló minőségű zsákszövet borítja, könnyen egy mozdulattal használható a beépített ágykiemelő szerkezet segítségével.
Ülőgarnitúra fő paraméterei: Ágyazható, Kiváló minőségű zsákszövet

 

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek:225 cm x 150 cm
  • Ágyazható
  • Kiváló minőségű zsákszövet kárpit + karfán barna textilbőr borítás

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.