Cecile sarokkanapé

Cecile sarok ülőgarnitúra

149 900 Ft
179 900 Ft
Melegséget árasztó kettős színárnyalatával, komfortos kialakításával közkedvelt bútordarab vásárlóink körében.

Ülőgarnitúra jellemzői:

A Cecile sarokkanapé fekete színhatása eleganciát sugall, formája alapvetően klasszikus. Felső, szürkés része minőségi zsákszövet bevonatú, amely puha tapintású, ugyanakkor magas kopásállósággal bír, így sokáig állja majd az idő próbáját. 

Ülőfelületének formatartásáról a habszivacs tömítés gondoskodik, amely stabil és kellemes alátámasztást biztosít a testnek ülés vagy fekvés közben, és nem süppedünk bele a bútorba, könnyedén felállhatunk róla bármikor. A háttámla egyenes és kemény, az előtte elhelyezkedő puha párnák gondoskodnak a derék kényelmes megtámasztásáról. Ez a megoldás személyre szabható, hiszen így mindenki saját alakjához és testhelyzetéhez igazíthatja a párnákat. A kartámlákat használhatjuk a fej megtámasztására is, ha kedvünk támad elnyújtózni a kanapén.

Fekete árnyalatú alsó része finoman kiemeli a felső rész egyszerű, letisztult díszítettségét. Designja remekül illeszkedik a világosabb árnyalatú terekhez, falszínhez és bútorokhoz, de sötétebb árnyalatú bútorok mellett is jól megfér, ha szem előtt tartjuk a sötét színek térösszehúzó hatását a választáskor. Krómszínű lábai szélesek, bár nem túl magasak, épp csak felvillannak bútorunk alján.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek:270 cm x 165 cm
  • Textilbőr és zsákszövet
  • Fix kivitelű

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.