David ágyazható sarokkanapé

David ágyazható sarokkanapé

179 900 Ft
199 900 Ft
Nyűgözze le vendégeit a nagy méretű David sarokkanapéval!

Ülőgarnitúra jellemzői:

Ágyazható funkciójának köszönhetően praktikus és helytakarékos megoldás ez a kényelmes steppelt ülőfelületű, díszvarrással készült sarokkanapé. Az L alakú ülőgarnitúra kinyitásával nagyméretű fekvőfelületet nyerünk, amely két személy részére is kitűnő fekhelyet biztosít. A sarokülő jobbos és balos kialakításban is kérhető, ahogy Önnek megfelelőbb. Az ülőbútor kárpitanyaga plüss szövet, selymesen puha tapintású.

A nagy méretű ágyneműtartóba elrejtheti a felesleges párnákat, plédeket, vagy mindent, amire nincs szüksége a mindennapokban. A bútor váza keményfából és minőségi fa forgácslapból készült, az ülőmagot szivacs és hullámrugók alkotják.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek:305 cm x 185 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Kiváló minőségű plüss kárpitozással

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
ágyazható kanapé
L-alakú ülőgarnitúra
ágyneműtartós

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.