Nincs kép beállítva

Delvito L alakú ülőgarnitúra

199 900 Ft
279 900 Ft

Delvito balos L alakú sarokgarnitúra

Delvito sarokgarnitúra Letisztult formavilágú kanapé áthelyezhető fejtámlával kiegészítve a kényelmes pihenésért. Kényelmes, tervezhető kárpitos ülőgarnitúra, mely elérhető különböző méretű kanapé, lábtartós sarok, ottomános sarok, . termékei széles bevonóanyag vízzel tisztítható Clean szövetettel készült . Fejtámlák át helyezhető máshová is. Az elképzelésének és igényeinek megfelelő legyen.

Ha ki szeretné próbálni javasoljuk Üzletünk felkeresését, ahol kárpitos bútoraink közül sok bemutatódarabot is megtalál, döntése előtt. Ülőgarnitúra fő paraméterei: Vízzel tisztítható szövet - 2db állítható fejtámla -Fix kivitel Mérete: 240 cm x 155 cm

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből.

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.