Nincs kép beállítva

Fuego sarok ülőgarnitúra

289 900 Ft
349 900 Ft
Raktáron

Fuego balos L alakú sarokgarnitúra

Fuego Sarokgarnitúra Érdekes és praktikus elemeket kínál a többi ülőgarnitúrához képest. Miután fáradtan hazaér munkahelyéről, nem találja a helyét, ahol kényelmesen pihenhet? Akkor itt egy nagyszerű kínálat Önnek!- a Fuego Sarokgarnitúra ágyazható sarokgarnitúra az ideális választás ebben a helyzetben! Az egyik legnagyobb előnye a hajtogató mechanizmus,bármikor átalakíthatja ággyá. Fuego balos L alakú sarokgarnitúra! Sőt.a tárolóhelynek köszönhetően az ágynemű is kéznél van. A maximális kényelem érdekében a töltést falista rugók és PU T30 hab kombinációjával készítették. Sőt.a lemosható szövetének köszönhetően akkor sincs baj ha a gyermek össze keni csokival vagy esetleg ki önlik a víz van időnk ara hogy le takarítsuk az érintése nagyon kellemes lesz.Vendégei érkeznek és kevés a hely vegye elő a 2 db rejtet puffot és már is +2 személynek Tud helyet biztosítani.

Méretek: 270cm x155cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Vízzel tisztítható szövet
  • 2db rejtett puff

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.