Gála Black sarokgarnitúra

Gála Black sarokgarnitúra

269 900 Ft
359 900 Ft

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

A Gála Black Sarokgarnitúra egy remek kinézetű, igényes, komfortos ülőgarnitúra, ami hozza azt a színvonalat, amit egy német import kanapétól elvárhatnánk. Ideális lehet akár , egy közepes méretű nappaliba is. Megjelenése, eleganciája és kényelme által válhat bármely háztartás nélkülözhetetlen elemévé sarokkanapé a mai vonalat képviselő, modern vonalvezetésű kanapé. Mély fekete színével könnyen illeszkedik bármilyen helyiségbe.

A textilbőr szövet lehetővé teszi a kanapé rendkívül egyszerű tisztán tartását. A sarokkanapé fém lábakon áll, amely stabil eleganciát kölcsönöz neki, nedves ruhával könnyen tisztítható.

L alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 265 cm x 200 cm
  • Fix kivitel
  • Textilbőr

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
L-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.