Gála sarok ülőgarnitúra

Gála sarok ülőgarnitúra

289 900 Ft
379 900 Ft
Raktáron

Gála balos L alakú ülőgarnitúra

A Gála Sarokgarnitúra Modern vonalvezetésű, ágyazható ágyneműtartós ülőgarnitúra,Egy hosszú és fárasztó nap után nincs hely, ahová kényelmesen leülhetne? A egy remek kinézetű, igényes, komfortos ülőgarnitúra, ami hozza azt a színvonalat, amit egy német import kanapétól elvárhatnánk. Ideális lehet akár , egy közepes méretű nappalikba is. Megjelenése eleganciája, és kényelmet által válhat bármely háztartás nélkülözhetetlen elemévé sarokkanapé a mai vonalat képviselő, vonalvezetésű kanapé. Mely Barna színével könnyen illeszkedik bármilyen helyiségbe. A kanapé kitűnő megoldás lehet Önnek: a stabilitást egy masszív párnázott felület biztosítja, az elegáns fém lábak pedig remekül kiegészítik az összhatást. A prémium zsákszövet anyagnak köszönhetően felülete hihetetlenül kellemes tapintású.A hosszúra nyúlt baráti beszélgetésekhez kitűnő választás

Méretek: 260cm x 200cm

Jellemzői:

  • Zsákszövet
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.