Gent sarokgarnitúra

Gent sarok ülőgarnitúra

219 900 Ft
289 900 Ft
Ha minőségi bútort szeretne jó áron, akkor jó döntés ez a szép, 3 részes Gent ülőgarnitúra.

Ülőgarnitúra jellemzői:

A sarokkanapé nemcsak nappalikba, hanem irodákba, szállodák előterébe is remek választás. Az L alakú kanapé tölcsérrugós ülőrésze és a háttámlája is úgy lett kialakítva, hogy páratlan kényelmet biztosítson, akár több órás használat mellett is. A kárpit anyaga minőségi, kellemes tapintású zsákszövet. Kialakítása elegáns, de időtálló; úgy tervezték, hogy mindennapi használatra alkalmas legyen, és hosszú időn át megőrizze szépségét, minőségét. Az ülőrész nem túl puha, így nem süpped bele a használat során, van tartása a szivacsnak. Egyedi zöld színe miatt meghatározza a helyiség enteriőrjét, amelyikbe kerül.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 255 cm x 200 cm x 100 cm, 60 x 60 cm
  • Zsákszövet
  • Fix kialakítású
  • Kanapé + fotel + puff összeállítás

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.