Nincs kép beállítva

Gio Lux valódi bőr sarokgarnitúra

429 900 Ft
599 900 Ft
Raktáron

Gio Lux valódi bőr sarokgarnitúra

Prémium kategóriás Gio lux valódi bőr sarokgarnitúra Nemcsak nappalikba, hanem irodákba is remek választás!! Kényelmes akár összejövetelekhez is. Méret: 260 x 210 cm 100 x 70 cm Az ülőgarnitúra egy olyan termék család, amit nagyon jól és stílusosan illeszthetünk otthonunk miliőjébe. Kényelmesen alakíthatjuk és forgathatjuk igényünk szerint otthonunk nappalijában. Rendkívül jó adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy kifogástalan kényelemben érezzük magunkat. Gondolok itt a háttámla ívére és támaszkodására, valamint a kartámla íves és harmonikus megjelenésére. valódi marha bőr anyaga a magas színvonalat képviseli, mely nem csak kényelmes de nagyon jól ellenáll az idő koptatásának emellett könnyedén tisztán tartható. Nem kell mást tenni piszkolódás esetén csak letörölni egy nedves ronggyal és kész. Lábai biztos támaszkodásban részesítik az ülőgarnitúrát

Méretek: 260cm x 210cm

Jellemzők:

  • Valódi marhabőr
  • Fix kivitel

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.