Higway L alakú sarok ülőgarnitúra

Higway L alakú sarok ülőgarnitúra

269 900 Ft
349 900 Ft

L alakú sarok ülőgarnitúra jellemzői:

Higway sarokgarnitúra modern formavilágú, fiatalos modell, számos kényelmi funkcióval. Két fő részére ágynak kinyitható sarokgarnitúra. Az ottomános elem ágyneműtartó fiókkal felszerelt. Rugós alátámasztású, hideg-habos ülőfelülete, 3 db állítható fejtámlája funkció biztosítja a tökéletes komfortot. Kárpit anyaga magas kopásállóságú Zsákszövet + textilbőr a könnyen tisztítható szövet kombinációja.

A fejtámla mozdítható, annak érdekében, hogy pontosan beállíthassa a feje számára a pontos kényelmi funkciót. Szeretné vendégeit időnként éjszakára elszállásolni? Nem probléma, ágyazható kivitelénél fogva.ez nem jelent gondot. A kényelmessége meg fogja lepni vendégeit.

L alakú sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 260 cm x 205 cm
  • Ágyazható 
  • Ágyneműtartós
  • Állítható fejtámlák
  • Zsákszövet+Textilbőr

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben.

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
ágyazható kanapé
ágyneműtartós
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.