Jumper L alakú sarok ülőgarnitúra

Jumper L alakú sarokgarnitúra

499 900 Ft
Raktáron

Jumper L alakú sarokgarnitúra

A Jumper kinyitható kanapét a legkifinomultabb elegancia, az egyszerűség, és a könnyedség jellemezi. Nincs benne erőltetett színpompa, törekszik a visszafogottságra. Semleges pasztellszíne minden környezethez jól illeszkedő, legyen szó akár egy színesebb falról vagy szőnyegről. Akik úgy érzik, szeretnék feldobni ezt a gyönyörű formával rendelkező ülőgarnitúrát, azok könnyen megtehetik egy-egy kisebb párnával, de akár a színben hozzáillő pléd is remek kiegészítő eleme lehet.

A kihúzható kanapé háttámlája magasított, így kisgyermekes családoknak is ideális, hiszen így biztonságban hancúrozhatnak rajta a kisebb gyermekek. A garnitúra ideális a kényelmes pihenéshez, baráti beszélgetésekhez, meghitt órák átéléséhez is. Az idősebb korosztály számára is ajánlott ülőgarnitúra, mivel stabil ülőfelülete és magas háttámlája tökéletes támasztást biztosít egy kellemes olvasáshoz. Ez az L alakú sarok ülőgarnitúra akár önmagában a nappali közepén, akár egy csendes sarok szegletében is kifinomult dísze lehet otthonának ízléses formájával, elegáns színével, egyszerű díszítő elemeivel, könnyed stílusú kartámláival.

CSAK RENDELÉSRE!

A Jumper L alakú kinyitható kanapé jellemzői:

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Jobbos, balos kivitelben
  • Méretek: 265 cm x 215 cm
  • Az ár a rendelésnél meghatározott igényektől függően változik!

A termék rendelhető jobbos és balos kivitelben, több mint 100 féle színben és szövettel!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.