Komfort Lux sarokgarnitúra

Komfort Lux sarok ülőgarnitúra

329 900 Ft
Raktáron

Komfort Lux sarokgarnitúra

Komfort lux sarokgarnitúra Különlegességre vágyik? Egy ülőgarnitúrára, ami megállja a helyét akkor is, amikor vendég érkezik és elszállásolásra kerül sor? Egy olyan ülőgarnitúrára, melyen kényelmesen lehet aludni is? előre ágyazható sarokgarnitúra Méret: 270 x 175 cm Mindenkivel előfordul, hogy néha váratlan vendégség vagy családi látogatásban lesz része. Tapasztalatom szerint sokszor ezek a spontán programok sikerülnek a legjobban és ilyenkor mindig nagy öröm, ha nem kell ideje korán búcsúzkodni. Ez a kanapé tökéletes cinkostársunk lesz ebben a vendégmarasztalásban, hiszen minden meg van benne ahhoz, hogy mindenki tökéletesen pihenhessen. A színe nagyon kellemes, . Keménységét tekintve hosszútávon is hibátlan. ágy része teljes értékű, kényelme vetekszik egy különálló ágy komfortjával.

Méretek: 270 cm x 175 cm

Jellemzők:

  • Zsákszövet
  • Előre ágyazható
  • Variálható állású
  • Eredeti ára : 399.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
ágyazható kanapé
Ülőhelyek száma
3 személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.