Nincs kép beállítva

Mellum sarok ülőgarnitúra

299 900 Ft
369 900 Ft

Mellum sarokgarnitúra

Ha minőségi sarokgarnitúrát szeretne lakásába, a legjobb döntés a Mellum sarokgarnitúra ami Textilbőrből van. lábai nagyon elegánssá teszik a bútort. irodákba is kiváló választás lehet elegáns külseje miatt. Ezek a textilbőr sarokgarnitúrák remek minőséggel bírnak, a mindennapi használatot tartották szem előtt a készítésekor. Ezeket a típusokat az elegáns külsejük miatt csakúgy mint elegáns otthonokba! Ez a sarokgarnitúra modern, fiatalos megjelenéssel bír amit minden korosztály számára ajánlunk. Ami plusz érdekes ebben a bútorban az, hogy pár mozdulat után ággyá is lehet alakítani, így tulajdonképpen nappal sarokgarnitúra este ágy lehet. ahogy a képen is látszik Az a tapasztalatunk ezt a hagyományos funkciót nagyon szeretik a vásárlók, hiszen nagyon praktikus.Méretéből adódóan 270 cm x 215 cm nincs szükség hatalmas helyre ehhez a garnitúrához.

Méret: 270cm x 215cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Textilbőr
  • Extra magas háttámlák.

 

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
Ülőhelyek száma
3+ személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.