Merida Prémium sarokgarnitúra

Merida Prémium sarokgarnitúra

239 900 Ft
Raktáron

A Merida prémium L alakú sarokgarnitúra jellemzői:

A Merida prémium sarokkanapé színe csak úgy sugározza magából az erőt: vad és impozáns, de közben nem billen át a határon, nem esik túlzásba… Nem érdemes szaporítani a szót, ez az ülőgarnitúra pont úgy jó, ahogy van! Ez a sarokkanapé komfortos rugós alátámasztással, közepes keménységű hideg hab ülőfelülettel és háttámlával készült, így kiváló támasztékod ad.

Praktikussági szempontból is jó választás ez a modell, mivel egyetlen könnyed mozdulattal két személyes ággyá alakítható. Kárpitanyaga zsákszövet - az ülőgarnitúra hátfala is szövettel bevont, így amennyiben nem fal mellett kerül elhelyezésre, akkor is esztétikus látványt nyújt. Ez az L alakú kinyitható kanapé kényelmes helyet biztosít mindazok számára, akik kedvelik a keményebb felületű ülőgarnitúrákat.

A Merida L alakú sarokgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 270 cm x 185 cm
  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Zsákszövet
  • A termék eredeti ára: 630.000 Ft

A kiállított mintadarab, megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.