Nardo sarokgarnitúra

Nardo sarokgarnitúra

299 900 Ft

Nardo balos L alakú sarokgarnitúra

Nardo sarokgarnitúra Rendkívül elegáns megjelenése a gondos és magas színvonalú kivitelezésnek köszönhető. Aprólékos odafigyeléssel lett megalkotva ez a sarokgarnitúra összes kisebb és nagyobb részlete. Nézzük csak meg milyen könnyed méltósággal harmonizál a teljes vázrendszer, forma kialakítása, háttámlák és a kartámlák dőlés szöge, valamint azok ívei. Gyönyörű és még tartósabb komfortosabb támaszkodást nyújt tulajdonosának Számunkra Mindemellett Világos szürke színe képviseli a letisztultságát és eszményi megjelenést kölcsönöz számára. Ne aggódjanak világos, esetlegesen kényes színe miatt, mert anyaga egy nedves törlőkendővel könnyedén aggódás nélkül lemosható. Nem lesz nagy fáradság és kopásállósága kiválóan állja az idő megpróbáltatásait. Otthonunk központi színterébe is helyezhetjük, önálló bútorként, igazi ékszere lesz nappalinknak. Természetesen amennyiben valaki egy csendes sarok szentélyére használná, ott is megállja helyét. Tartása a páratlan összetételű habszivacs tömítésből ered. Olyan hibátlan tartással bír, hogy nem kell a későbbi eldeformálódástól, besüppedéstől tartanunk. A Nardo ülőgarnitúra megalkotói komoly átérzéssel figyeltek oda ezen apró részletekre is. Kartámláinak egyedülálló és ragyogó ívelése maximálisan komfortos ülőhelyzetbe varázsol bennünket. Igazán pihentető testhelyzet, mely természetesen vonatkozik a fekvő elnyújtózott állapotra is. Kartámlái fejünk megtámasztására is kifogástalan. De ha vendégünk érkezik az sem okoz problémát egy mozdulattal egyszerűen ággyá alakítható a Nardo sarokgarnitúra, 275 x 170 cm méretéből adódóan nem a legkisebb sarokgarnitúra ezért a helyért nem igazán kell versenyezni a családban. Kellemes családi összejövetelek, akár egy csodás vasárnapi matiné közösen szinte felejthetetlenné válik részünkre ilyen komfortos ülőgarnitúra segítségével. Az igazi meglepetést barátainknak is okozhatjuk, Fém színű lábai még jobban kiemelik az ülőgarnitúránk dizájnját, fokozzák kellemes arculatot, valamint extra stabilitást kölcsönöznek számára. Kedvenc játéka és szórakozás lesz gyermekeinknek, unokáinknak, A Nardo sarokgarnitúra. Csalódást biztosan nem fog okozni.

Méretei: 275 cm x 170 cm

Jellemzők:

  • Lemosható szövet+ textilbőr
  • Ágyazható
  • 389.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.