Pale XL sarokgarnitúra+Puff

Pale XL ülőgarnitúra + Puff

299 900 Ft
379 900 Ft

Sarok ülőgarnitúra jellemzői:

A Pale XL sarokgarnitúra a modern megjelenés mellett teljes kényelmet biztosít használója számára. Elrendezését tekintve L alakú kanapé, mely igazából a nappali bármelyik részére szabadon elhelyezhetővé teszi. Kényelmes puha felülettel, Állítható fejtámlával Színvilága szürke textilbőr ajal világos ülőfelülettel , kellemes laza hangulatot árasztva. Masszív stabil szerkezetre épített, króm lábakon áll. Látványát a húzott varrásoknak köszönheti, mely talán a régi időkre emlékeztet, mégis modern formában.Néha előfordul hogy kevesebb a hely mint ahányan vagyunk ennél a sarokgarnitúránál nem fordulhat elő mert még a puff ami 2 személy is el fér,

Sarok ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 280 cm x 250 cm, 100 cm x70 cm
  • 6 db állítható fejtámla
  • Fix kivitel
  • Puff
  • Textilbőr + Citrus szövet

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.