Nincs kép beállítva

Palmera sarok ülőgarnitúra

269 900 Ft
329 900 Ft

Palmera jobbos L alakú sarokgarnitúra

Palmera Sarokgarnitúra Mert a szürkének nem is ötven, sokkal inkább 7920 árnyalata van. Ezt bizonyítja a Palmera Sarokgarnitúra Ahogyan azt is, hogy az ezüstös szürkeség még csak nem is nyomasztóan sötét, hanem csodás, fénylő gyönyör is lehet. Éppen olyan, mint a Palmera Sarokgarnitúra ekrüszínű Alcantara kárpitozása, amelyről nemcsak a szemed, de ha egyszer kipróbáltad, többé a tested sem akarod levenni. Ahogyan a Szürke ötven árnyalatának főhősei sem bírtak egymástól elszakadni, az olvasók és nézők pedig történetük rabjává lettek. Így ejt majd téged, sőt: mindenkit, aki csak belép hozzád, rabul ez a különleges sarokgarnitúra Ez a kifejezetten szexis, extravagáns, sarokgarnitúra ágyazható, ágyneműtartós nemcsak erotikus-romantikus drámák tökéletes színhelye… Hanem a filmeposz legkényelmesebb vetítési központja is lehet otthonodban. Ha a Palmera Sarokgarnitúrát választod, egy olyan egyedi lakáskiegészítővel gazdagodsz, amely egy életen át társad, legmerészebb álmaid megtestesítője, később pedig családod hűséges biztonsági központja lesz. Amikor a sarokgarnitúrára nézel, könnyedén suhan át fantáziádon az izgató, vibráló, mágneses világa. Csillogás, modern minimalizmus, a kényelmet sugárzó elegancia különleges egyvelege. Ebben a kanapéban valóban minden egyesült, ami szemnek és szájnak ingere, a vágyak központja. Ráadásul ez a kecses eleganciával és masszív luxusérzettel átitatott, azt magából ontó sarokgarnitúra egy igazi ikon, nem szerezheti meg akárki! De neked itt és most kiváló lehetőséged nyílik arra, hogy egy valódi divatdiktátor erotikával és eleganciával átitatott atmoszféráját hozd létre otthonodban. Nem kell mást tenned, mint mihamarabb kapcsolatba lépni velünk, s hidd el, sosem leszel hálásabb és büszkébb, mint mikor meglátod a vendégségbe érkezők arcán az irigységet. A Palmera Sarokgarnitúra az igényesek luxusa, s mindenki tudni fogja, hogy Te egy igazán különleges stílusérzékkel rendelkező otthonteremtő vagy. Le fog esni az álluk!kis méret 240 cm x 165 cm nagy luxus

Méret: 240cm x 165cm

Jellemzők:

  • Ágyazható
  • Ágyneműtartós
  • Alcantara szövet
  • Állítható fejtámlák

 

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
ágyneműtartós
ágyazható kanapé
Ülőhelyek száma
3 személyes

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.