Nincs kép beállítva

Plaza L alakú ülőgarnitúra

269 900 Ft
309 900 Ft
Raktáron

Plaza jobbos L alakú sarokgarnitúra 

Ez az ülőgarnitúra luxust visz a nappali, vagy épp az iroda miliőjébe. Az elegáns formatervezés és az optimális kényelem remek kombinációja testesül meg ebben a sarokgarnitúrában A kellemesen lágy ülés,és szürkés színe még elegánsabbá teszi a Plaza Sarokgarnitúrát. Az oldal- és háttámlák biztosítják a kényelmes pihenést, a designos megjelenést pedig a kiváló minőségű zsákszövet , amely exkluzív hangulatot kölcsönöz a sarokgarnitúrának . Több személy számára nyújt ideális helyet a napközbeni beszélgetésekhez, olvasáshoz, vagy a közös esti film nézésekhez. Méretének 285 cm x 235 cm

Méretek: 285cm x235cm

Jellemzők:

  • 5db állítható fejtámla
  • Zsákszövet
  • Fix kivitel

A kiállított mintadarab megtekinthető és azonnal vihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.