Savona sarokgarnitúra+fotel

Savona sarokgarnitúra+fotel

239 900 Ft
289 900 Ft
Savona sarokgarnitúra+fotel
 
Ülőgarnitúra jellemzői:
 
Ez a klasszikus stílusú L alakú ülőgarnitúra egyetlen tradicionális enteriőrből sem hiányozhat. Mind a designját, mind a színét illetően a klasszikus irányzatot követi, így inkább a konzervatív beállítottságúak részesítik előnyben. Kifejezetten kényelmes bútordarab, amelyen hosszabb beszélgetéshez, időtöltéshez is tökéletes helyet biztosít.
 
A minőségi anyagok használata jellemzi, és mindemellett a textilbőr szövet teszi igen látványossá, melynek tapintása is magával ragadó. Na és egyben igen kellemes, továbbá íves varrásai is emelik látványát, és minőségi látványát.
 
Egy kanapénál fontos szempont az, hogy könnyel lehessen tisztítani akkor mikor már megtörtént a baj és le lett öntve valamiféle itallal.Anyaghasználatával ez a kanapé a legjobbak közt van jelen, hiszen különösebb megerőltetés nélkül kijönnek a foltok a szövetből.
 
 
 
Ülőgarnitúra fő paraméterei:
  • Textilbőr
  • Fix kivitel
  • Méretek: 270 x 215 cm
  • Fotellel/Mérete:100cm/ 
A kiállított mintadarab, megtekinthető és azonnal elvihető üzletünkből!
A bútor típusa (címkék):
L-alakú ülőgarnitúra
sarokkanapé
fotel

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.