Speedway L alakú ülőgarnitúra

Speedway L alakú ülőgarnitúra

259 900 Ft

Speedway jobbos L alakú sarokgarnitúra

  • Méretek: 265 cm x 225 cm
  • Alcantara+ textilbőr
  • 3 db állítható fejtámla
  • fix kivitel
  • Eredeti ára: 329.900 Ft

A kiállított mintadarab megtekinthető és megvásárolható üzletünkben!

 

A szürke szín alapból nagyon közkedvelt, mivel semlegessége lévén szinte bárhova könnyen beilleszthető. Azonban a szürke azon árnyalata, amivel ez a garnitúra rendelkezik, még ezen is túl mutat. Nem csak, hogy könnyen illeszkedik mindenhova, de kifejezetten dizájnos is. Anyaga a bútornak nagyon jó minőségű, alcantara szövetből készült. Ezek a darabok a mindennapi használatra készültek modern kialakítással. Osztott szürke színe miatt nagyon népszerű a vásárlók körében. Szivacsos ülőfelülete igazán kényelmes, háttámlái jó támasztékot adnak a hátunknak. A bútor alsó része kiváló minőségű textilbőrből készült. Amiben még extrát nyújt a sarokgarnitúra a relax fejtámláit mindenki kedvére tudja beállítani a neki kényelmes pozíciót, és így fokozódik a kényelem.

 

 

 

 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.