Vito relax sarokkanapé

Vito relax sarokkanapé

289 900 Ft
359 900 Ft
Ez a fantasztikus relax sarokkanapé a nappali központi eleme lehet.

Ülőgarnitúra jellemzői:

Mind funkciói, mind mérete meghatározó, markáns bútordarabbá teszi ezt a sarokkanapét, amely a modern, felső kategóriás ülőbútorok közé tartozik motorosan állítható ülés-, fejtámla- és karfa funkcióival. Az ülő/fekvőfelülethez felhasznált rugalmas hideghabok gondoskodnak a Vito relax ülőgarnitúra kimagasló kényelemi szintjéről. 

Az érintőgombok segítségével vezérelhető elektromos egység 1 relax funkciót és 5 fokozatban állítható fejtámla- és karfa vezérlést tesz lehetővé, A kinyitható lábtartó és ledönthető háttámla tetszőleges pozícióban megállítható, így ergonomikus és komfortos üléspozíciót vehetünk fel ezen az L alakú kanapén.

Kárpitanyaga magas kopásállóságú, prémium minőségű bársonyszövet. Strapabírása a német luxus bútorokra jellemzően kiváló. Nemcsak igazán kényelmes, de rendkívül elegáns is.

Ülőgarnitúra fő paraméterei:

  • Méretek: 290 cm x 250 cm

A kiállított mintadarab azonnal elvihető üzletünkből!

A bútor típusa (címkék):
sarokkanapé
L-alakú ülőgarnitúra

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tippek kanapé, ülőgarnitúra vásárlás előtt

Mérje le a leendő ülőgarnitúra vagy ágy helyét, hogy biztosan tudja, maximum mekkora méretű bútort tud elhelyezni ott. Kinyítható, ágyazható kanapé esetén a nyitott állapottal is kalkuláljon! Ágyneműtartós válozatoknál a tartó kihúzásához is kellhet némi plusz hely.

Ellenőrizze, hogy a választott kanapé vagy kanapéágy be fog-e férni sérülésmentesen az ajtón, esetleg ha ott nem, akkor ablakon át beemelhető-e a szobába.